Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Koeling

Het gekoeld verwerken, bewaren en distribueren van het assortiment is een van de belangrijkste schakels in de distributieketen van bederfelijke waren. Bouter B.V. heeft hiervoor een uitgebreid programma ter beschikking.
 
Koeling / koude keuken
 
Koel- en vriescellen
De koel- en vriescellen zijn opgebouwd uit sandwichpanelen in een modulaire bouwstijl. Een op waterbasis gestuurd PUR-systeem garandeert FCKW-, HFCKW- en HFKW-vrij geschuimde panelen. De panelen zijn beschikbaar met een variërende isolatiedikte. Het oppervlaktemateriaal t.b.v. wanden en dakelementen bestaat uit verzonken staalplaat en gelakt kunststof (standaard in kleur RAL 9002). Tegen meerprijs zijn andere kleuren beschikbaar. Uiteraard is de cel tevens uit te voeren met roestvaststalen panelen. De vloerpanelen zijn standaard bekleed met een antislip-kunststofplaat. Elke koel- en vriescel wordt geleverd met vloerontluchtingsbalkjes. De draaideur is voorzien van een werpsluiting met slot en noodopener. De cellen zijn voorzien van noodverlichting en insluitbeveiliging. De standaard panelen hebben een variërende hoogte. Bij vriescellen wordt een randverwarming voor de deur toegepast en een over-onderdrukventiel voor de celruimte. Er wordt uitsluitend samengewerkt met kwaliteitsmerken, zoals Smeva, Viessmann en Isocab.  
 
Koelmeubelen
Het programma koel- en vrieskasten, gekoelde werkbanken, saladières, blastchillers en dergelijke is zeer uitgebreid. Voor de grotere kasten is het programma van Gram zeer geschikt. Gram heeft vele variaties zoals 1-3 deurskasten, glazen deuren, combinatiekasten, bakkerij-uitvoeringen, inrijmodellen, et cetera. Voor de kleinere kasten wordt gebruik gemaakt van het programma van Liebherr. Het fabrikaat Gamko wordt toegepast bij onderbouwkoeling in de buffetten. Gram heeft een programma shockcoolers en shockfreezers. Voor ijsblokjesmachines in verschillende uitvoeringen wordt gebruik gemaakt van Hoshizaki.
 
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van Gram.
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van Liebherr.
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van Gamko.
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van Hoshizaki.