Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Hotellerie

Hoge kwaliteit, klaar voor intensief gebruik.

In een hotelkeuken wordt er gedurende de gehele dag intensief gebruik gemaakt van de keuken. Van het klaarmaken van het ontbijtbuffet, de lunch en het diner tot aan het voorbereiden van banqueting of het serveren van de late night snack voor de gasten in de hotelbar. Aan de hotelkeuken apparatuur worden terecht hoge eisen gesteld op het gebied van hoge capaciteit, zuinig in gebruik, easy-to-clean en duurzaamheid Deze eisen stellen wij ook aan ons ontwerp, aan de kwaliteit van de keukenapparatuur en komen wij op basis van jouw wensen met toekomstgerichte oplossingen. De gast 24/7 kunnen blijven serveren, dat is het belangrijkste.

Hoge capaciteit

Op drukke momenten moet apparatuur snel resultaten kunnen leveren.

Easy to clean

Ontworpen om snel en eenvoudig te reinigen, zelfs tussen maaltijden in.

Duurzaamheid

Bespaar op onnodige kosten met energiezuinige apparatuur.

Onze expertise.

Met ons team van specialisten, jarenlange ervaring en als onderdeel van Sligro Food Group kunnen we je helpen met het realiseren van jouw hotelkeuken voor nu en de toekomst door:

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Compleet ontwerp bij nieuwbouw of verbouw in 3D
  • Een passend advies voor elk budget
  • Vervanging van losse apparatuur
  • Het bieden van een totaaloplossing i.s.m. onze partners
  • Levering en plaatsing door eigen monteurs
  • Onderhoudsabonnementen en service op maat

Wij hebben een groot netwerk aan vaste partners waarmee we je graag in contact brengen. Denk hierbij aan onze partners van Sligro Food Group, installateurs, interieurarchitecten en onze partner in complete kassasystemen. Al deze disciplines waarborgen de kwaliteit. Doordat wij elkaars werkwijze kennen en onze communicatie optimaal is, lopen onze processen gestroomlijnd. Door onze samenwerking met deze partners kunnen we jou een totaaloplossing aanbieden.

Doordat in een hotelkeuken apparatuur vele uren aanstaat, kan de energierekening flink oplopen. Door te investeren in energiezuinige apparatuur kun je op energiekosten besparen. En wist je dat je met een warmteterugwinsysteem warmte terug kan winnen uit koeling, ventilatie en warm water van een vaatwasser? De gegenereerde warmte wordt terug in het systeem gebracht waardoor energieverbruik wordt verminderd en het milieu minder wordt belast. Daarnaast zorgt een duurzame keuken voor een beter werkklimaat voor de keukenbrigade waardoor het prettiger werken is en leidt tot minder verzuim.

Door bereidingsprocessen aan te passen en innovatieve apparatuur te installeren kun je ook met minder personeel de beste kwaliteit blijven leveren. Er zijn verschillende toepassingen in jouw professionele keuken mogelijk om hier goed mee om te kunnen gaan.

Wij denken mee hoe jij je rendement kan verhogen door bijvoorbeeld gebruik te maken van innovatieve slimme apparatuur waarmee je kosten kunt besparen. Sligro kijkt graag met jou mee hoe je in de margestructuren van food en beverage nog een extra slag kan slaan.

Projectmanagement

Bij het plaatsen van een nieuwe professionele keuken komt veel kijken. Bouter denkt verder dan alleen jouw vraag. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een goedlopend proces. Wij managen het gehele advies- en plaatsingstraject voor jou. Samen richten we jouw ideale keuken in en nemen je mee bij elke stap in het proces. Zo ben je op de hoogte waar we staan en wat er van iedereen verwacht wordt.

Ontdek onze werkwijze

Beginnen de ideeën
al te borrelen?

Maar kun je nog wel wat hulp gebruiken?
Wij brengen jouw ideeën naar het kookpunt.

Laat ons meedenken

Ontdek ons werk

Nieuwsgierig wat wij bij anderen hebben gedaan?

Bekijk alle cases

Heb je een vraag?