Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Over ons

Hoe het begon

De oprichting van Bouter vond plaats in 1975. Terugkijkend naar de laatste decennia realiseerde Bouter tal van spraakmakende projecten verspreid over de segmenten: Hotellerie, Zorg, Bedrijfscatering, Onderwijs en Scheepvaart.

Het bedrijf groeide in de loop der jaren uit naar een top 3 positie binnen de markt van de professionele grootkeukens en ontwikkelde op tal van onderdelen haar expertise en specialisme. Door haar landelijke dekking en de beschikking over eigen project-, en service monteurs alsmede een eigen koel-, en vriesafdeling heeft Bouter zich geprofileerd tot een veelzijdige gesprekspartner binnen de professionele grootkeukens.

Waar staan we nu

In 2015 werd Bouter overgenomen door Sligro Food Group. Met deze overname ontstond een unieke combinatie van één bedrijf dat zowel food, non-food als professionele keukenapparatuur kan leveren. Met partners zoals Van Hoeckel en CuliVers werd het plaatje compleet en kan de Food Professional ook een beroep doen op Bouter voor losse apparatuur tot het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van volledige keukenprojecten. Met de komst van Sligro begeeft Bouter zich de afgelopen jaren tevens succesvol binnen het segment Horeca en realiseerden zij gezamenlijk verschillende aansprekende keukenprojecten voor sterrenrestaurants, franchiseketens, concept restaurants, eetcafés en to-go formules.

Onze missie

Bouter wil iedere foodprofessional echt verder helpen door de beste gesprekspartner te zijn binnen de wereld van de professionele keukens met excellent vakmanschap en uitblinken in klantbeleving en relevante innovaties die waarde toevoegen.

Sligro Food Group

Bouter is onderdeel van Sligro Food Group.  Sligro bestaat uit 51 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. Met een scherp geprijsd assortiment van ruim 75.000 artikelen en is daarmee dé partner voor de foodprofessional.

Samen vinden wij vinden het belangrijk dat je nog beter wordt in je vak en business. Daarom helpen zowel Bouter als Sligro je met advies, trainingen en inspiratie-evenementen, zodat jij het beste uit je bedrijf kan halen.

Klik hier voor de website van SFG

Meer over ons te weten komen?

Neem gerust contact op of laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met jou op.

Kom in contact