Werkwijze

We kijken verder dan de vraag

In 8 stappen

naar een optimaal
werkende keuken

Het leveren van jouw keuken is het startpunt van onze samenwerking.

Onze vragen

jouw wensen

Wij kijken verder dan de vraag en verder dan de keuken. Om tot een goed keukenadvies te komen, willen we álles weten over jouw onderneming en grootkeuken. Iedere keuken is anders. Vanuit verschillende invalshoeken bekijken we wat jij belangrijk vindt. De waardevolle inzichten die daaruit voortkomen, vertellen het verhaal van jouw toekomstige keuken.

01
Gast

Jouw doel is een tevreden gast. Maar weet jij eigenlijk al precies wie die gast is waarvoor je kookt?

02
Beleving

Welke sfeer wil je creëren om de gast een aangename beleving te geven en terug te laten komen?

03
Organisatie
Kan mijn keuken helpen bij personeelstekort?

Door bereidingsprocessen aan te passen en innovatieve apparatuur te installeren kun je ook met minder personeel de beste kwaliteit blijven leveren. Er zijn verschillende toepassingen in jouw grootkeuken mogelijk om hier goed mee om te kunnen gaan.

04
Duurzaam
Hoe maak ik mijn keuken duurzaam?

Energiezuinige apparatuur installeren, koken op inductie, een warmteterugwinsysteem implementeren… Er zijn heel wat mogelijkheden om jouw keuken duurzamer te maken. Naast dat er steeds strengere eisen worden gesteld, bespaar je door deze investeringen op de langere termijn ook flink wat kosten. Daarnaast zorgt een duurzame keuken voor een beter werkklimaat voor de keukenbrigade.

05
Economie

We begeleiden je naar een kwalitatieve, efficiënte én onderscheidende grootkeuken die past binnen je budget.

06
Technologie

Welke technieken zorgen ervoor dat jij met dezelfde mensen en middelen méér bereikt in je grootkeuken?

07
Ruimte

Hoe kunnen we de beschikbare ruimte voor jouw grootkeuken zo effectief en succesvol mogelijk inrichten?

08
Proces
Hoe zorg ik voor zo min mogelijk foodwaste?

Het proces in jouw keuken is van belang voor het ontwerp in de keuken. Wij zorgen dat planning en proces helder zijn, zodat jouw nieuwe keuken conform afspraak operationeel is. In samenwerking met onze partner Culivers, leverancier van convenience-producten en halffabricaten, kunnen wij jou helpen om voedselverspilling tot een minimum te beperken. Professionele keukenapparatuur van Bouter is uitermate geschikt om deze producten te regenereren waardoor jij geportioneerd kookt en dus nauwelijks ingrediënten hoeft weg te gooien.