Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Werkwijze

De optimale keuken.

Hoe komen we samen met jou tot de optimale keuken? Met ons proactieve advies en onze jarenlange ervaring in diverse segmenten stellen wij jouw optimale keuken samen. Heb je al gedacht aan hoe je om wilt gaan met onderwerpen als duurzaamheid, innovaties, gezondheid, ergonomie en veiligheid? Wij nemen het management van het project uit handen en begeleiden jou van idee tot realisatie. Bij Bouter bieden we jou een totaaloplossing samen met onze partners, zij zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied.

Ontdek hier onze complete werkwijze.

1. Totaaloplossing

Verschillende partners kunnen aanvullende behoeften invullen.

2. Projectmanagement

Met onze aanpak verzorgen wij jouw project van idee tot complete keuken.

3. Proactief advies

Combinatie van moderne technieken met nieuwe marktontwikkelingen.

1. Totaaloplossing.

Om tot de optimale keuken te komen begeleidt Bouter jou van het advies-traject tot aan de plaatsing. Daarnaast hebben we een groot partnernetwerk die jou helpt met meer dan het samenstellen van de optimale keuken.

Het team van specialisten van Bouter biedt jou:

  • Advies over de meest optimale keukeninrichting binnen het beschikbare budget
  • Innovatieve oplossingen, foodconcepten en apparatuur
  • Een landelijke dekking met eigen adviseurs, projectleiders en monteurs
  • Projectbegeleiding
  • Levering & plaatsing door eigen monteurs
  • Service & onderhoud in eigen beheer

Wij kijken verder dan alleen de keuken

Het succes van jouw zaak hangt af van meerdere factoren. Ook daar denken we in mee. Wij hebben een groot netwerk aan vaste partners waarmee we je graag in contact brengen. Al deze verschillende disciplines waarborgen de kwaliteit en vullen elkaar perfect aan. Door met vaste partners samen te werken klopt de communicatie en lopen onze processen gestroomlijnd.

Wij kunnen je in contact brengen met onze partners

Foodleverancier Sligro ■ Slagerijen Kaldenberg ■ Smit Vis ■ Ruig Wild & Gevogelte ■ Smeding Groenten & Fruit ■ Culivers ■ Heineken ■ Van Hoeckel ■ Aannemer ■ Installateur ■ Interieurarchitect ■ Interieurbouwer ■ Interieurinrichting ■ Financial of operational lease ■ Kassasystemen

3D-ontwerp

2. Project management.

Wij coördineren het gehele advies- en plaatsingstraject voor jou. Jij hoeft je geen zorgen te maken of het proces goed verloopt. We nemen je mee bij elke stap in het traject zodat je op de hoogte bent waar we staan en welke processtappen wanneer gezet gaan worden. Samen komen we tot het gewenste eindresultaat.

Stappenplan
Het ontwerpen van jouw keuken is het startpunt van onze samenwerking. In deze acht stappen laten we zien wat je kunt verwachten en hoe wij te werk gaan. Wij zijn pas tevreden als alle apparatuur perfect functioneert en jouw keukenpersoneel met plezier en veilig kan werken in hun nieuwe omgeving.

1. Wensen

Inventarisatie van behoeftes

2. Ontwerp

Schetsontwerp en begroting

3. Offerte

Definitief ontwerp en offerte

4. Productie

Planning, techniek, productie

5. Plaatsing

Plaatsing van de keuken

6. Oplevering

In bedrijfstelling, oplevering

7. Service

Garantie, service, onderhoud

8. Aftersales

Nazorg

Meer over het werkproces

3. Proactief advies.

De keuken speelt een belangrijke centrale rol in iedere onderneming waar mensen op een prettige en veilige wijze zo optimaal mogelijk moeten kunnen presteren. Wij houden alle marktontwikkelingen op technisch-, en conceptueel gebied nauwkeurig in de gaten en adviseren welke innovaties in jouw plan toegepast zouden kunnen worden.

Samen kijken we welke keukenoplossing het beste past binnen jouw bedrijf!

grootkeuken

Grootse keukenwensen?

Laat ons strooien met ideeën!

Onze aanpak testen