Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Zorg

Jouw keuken, onze zorg.

Binnen de zorg is goed eten van groot belang en draagt bij aan de gezondheid en fitheid van patiënten, personeel en bezoekers. Een professionele zorgkeuken kan voor deze verschillende doelgroepen anders worden ingericht. Binnen het Cure & Care-segment bieden wij passende kwaliteitsoplossingen voor bezoekersrestaurants, productiekeukens voor patiëntenvoeding, afdelingspantry’s en kleinschalig wonen-oplossingen. Wij hebben zowel ervaring met gekoppelde (eten direct na bereiding naar patiënt) als ontkoppelde (na bereiding terugkoelen en later regenereren) keukens.

Hygiëne

Ontworpen om snel en eenvoudig, tussen de bedrijven door, te reinigen.

Duurzaam

Bespaar op onnodige kosten met energiezuinige apparatuur.

Hoge capaciteit

Probleemloze productie van grote hoeveelheden maaltijden.

Onze expertise.

Met ons team van specialisten, jarenlange ervaring en als onderdeel van Sligro Food Group kunnen we je helpen met het realiseren van jouw zorgkeuken voor nu en de toekomst door:

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Compleet ontwerp bij nieuwbouw of verbouw in 3D
  • Een passend advies voor elk budget
  • Vervanging van losse apparatuur
  • Het bieden van een totaaloplossing i.s.m. onze partners
  • Levering en plaatsing door eigen monteurs
  • Onderhoudsabonnementen en service op maat

Wij hebben een groot netwerk aan vaste partners waarmee we je graag in contact brengen. Denk hierbij aan onze partners van Sligro Food Group, installateurs, interieurarchitecten en onze partner in complete kassasystemen. Al deze disciplines waarborgen de kwaliteit. Doordat wij elkaars werkwijze kennen en onze communicatie optimaal is, lopen onze processen gestroomlijnd. Door onze samenwerking met deze partners kunnen we jou een totaaloplossing aanbieden.

Energiezuinige apparatuur installeren, koken op inductie, een warmteterugwinsysteem implementeren… Er zijn heel wat mogelijkheden om jouw zorgkeuken duurzamer te maken.  Naast dat er steeds strengere eisen worden gesteld, bespaar je door deze investeringen op de langere termijn ook flink wat kosten. Niet alleen slim voor jouw portemonnee maar ook voor het milieu. Daarnaast zorgt een duurzame keuken voor een beter werkklimaat voor de keukenbrigade. Ook kun we jou helpen om voedselverspilling tot een minimum te beperken.

Door bereidingsprocessen aan te passen en innovatieve apparatuur te installeren kun je ook met minder personeel de beste kwaliteit blijven leveren. Er zijn verschillende toepassingen in jouw professionele keuken mogelijk om hier goed mee om te kunnen gaan.

In iedere keuken is hygiëne belangrijk. In de zorg is dit extra belangrijk omdat kwetsbare mensen hier maaltijden uit ontvangen. Wij adviseren in een keuken welke hygiënisch makkelijk schoon te houden is. Denk aan afwerkplinten zodat er geen vuil onder de werkbladen achterblijft. Een ander voorbeeld is dat de keuken is afgewerkt met ronde hoeken, welke eenvoudiger te reinigen zijn.

Projectmanagement

Bij het plaatsen van een nieuwe professionele keuken binnen de zorg komt veel kijken. Bouter denkt verder dan alleen jouw vraag. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een goedlopend proces. Wij managen het gehele advies- en plaatsingstraject voor jou. Samen richten we jouw ideale keuken in en nemen je mee bij elke stap in het proces. Zo ben je op de hoogte waar we staan en wat er van iedereen verwacht wordt.

Ontdek onze werkwijze

Gezonde professionele keuken?

Wij helpen jou hier graag bij.

Laat ons meedenken

Ontdek ons werk

Nieuwsgierig wat wij bij anderen hebben gedaan?

Bekijk alle cases

Heb je een vraag?