Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Onderwijs

Een robuuste en efficiënte onderwijs keuken.

Binnen het onderwijs maken wij onderscheid tussen professionele leskeukens en cateringkeukens voor de kantine. Ben je op zoek naar een leskeuken die tegen een stootje kan? En wil je studenten voorbereiden op de toekomst met een leskeuken die hier op inspeelt? Wij ontwerpen samen met jou de leskeuken die past bij de school en de toekomstige chefs. Ook voor een professionele keuken voor de kantine stellen wij onze expertise graag ter beschikking.

Totaaloplossing

Van leskeuken tot foodcourt en van food tot personeelstrainingen.

Toekomstbestendig

Bereid toekomstige chefs voor op de nieuwste professionele apparatuur.

Hufterproof

Een keuken waarin geleerd wordt, moet tegen een stootje kunnen.

Onze expertise.

Met ons team van specialisten, jarenlange ervaring en als onderdeel van Sligro Food Group kunnen we je helpen met het realiseren van jouw onderwijs keuken voor nu en de toekomst door:

 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • Compleet ontwerp bij nieuwbouw of verbouw in 3D
 • Een passend advies voor elk budget
 • Vervanging van losse apparatuur
 • Het bieden van een totaaloplossing i.s.m. onze partners
 • Levering en plaatsing door eigen monteurs
 • Onderhoudsabonnementen en service op maat

Wij bieden oplossingen voor onderwijskeukens in het speciaal onderwijs, praktijkonderwijs vmbo, vakschool en voor foodcourts binnen mbo/hbo en universiteiten. Dit doen wij binnen leskeukens bijvoorbeeld voor opleidingen als Zorg & Welzijn (Z&W), Dienstverlening & Producten (D&P), Verwerking Agrarische Producten (VAP), Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR).

Onze ervaring komt uit samenwerkingen met verschillende onderwijsinstellingen, horecaondernemers, aannemers, installatieadviseurs en architecten. Hierdoor snappen wij wat jij nodig hebt.

Wij hebben een groot netwerk aan vaste partners waarmee we je graag in contact brengen. Denk hierbij aan onze partners van Sligro Food Group, installateurs, interieurarchitecten en onze partner in complete kassasystemen. Al deze disciplines waarborgen de kwaliteit. Doordat wij elkaars werkwijze kennen en onze communicatie optimaal is, lopen onze processen gestroomlijnd. Door onze samenwerking met deze partners kunnen we jou een totaaloplossing aanbieden.

 • Energiezuinige keukenapparatuur die voldoet aan alle duurzaamheidscriteria.
 • Levering van apparatuur opgenomen in de EIA regeling (Energie Investeringsaftrek).
 • VCA** certificering.
 • Apparatuur voor 95% recyclebaar.
 • Duurzame werkprocessen en werkomstandigheden.
 • Maatschappelijke betrokkenheid Bouter.

Iedere onderwijsinstelling wil haar studenten klaarstomen voor het functioneren in een moderne keuken van de toekomst. Welke bereidingstechnieken horen hier bij? Is het koken op gas nog wel van deze tijd of het leren koken in grote kookketels nog wel wenselijk? Bouter kan hierin adviseren en weet wat er in de markt speelt.

3D-ontwerp

Projectmanagement

Bij het plaatsen van een nieuwe onderwijskeuken komt veel kijken. Bouter denkt verder dan alleen jouw vraag. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een goedlopend proces. Wij managen het gehele advies- en plaatsingstraject voor jou. Samen richten we jouw ideale keuken in en nemen je mee bij elke stap in het proces. Zo ben je op de hoogte waar we staan en wat er van iedereen verwacht wordt.

Ontdek onze werkwijze

Beginnen de ideeën al te borrelen?

Maar kun je nog wel wat hulp gebruiken?
Wij brengen jouw ideeën naar het kookpunt.

Laat ons meedenken

Ontdek ons werk

Nieuwsgierig wat wij bij anderen hebben gedaan?

Bekijk alle cases

Heb je een vraag?