Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Service en onderhoud

Na het plaatsen en leveren van jouw professionele keuken houdt onze samenwerking niet op. Voor een professionele keuken is service en onderhoud onmisbaar. Je wilt namelijk voorkomen dat je apparatuur stilvalt op momenten dat je het niet kunt gebruiken. Tevens zorgt goed onderhouden keukenapparatuur voor een verlenging van de technische levensduur van jouw keuken zodat kostbare investeringen kunnen worden uitgesteld. Wij kunnen jou advies geven over welk onderhoudsabonnement het beste past bij jouw bedrijfsvoering.

Zekerheid

Jouw professionele keuken blijft doordraaien.

Maatwerk

Onderhoudsabonnementen afgestemd op je wensen en behoeften.

24/7 bereikbaar

De servicedienst staat dag en nacht voor je klaar, preventief en correctief.

Storingen en reparaties

Apparaat defect? Dan wil je plat gezegd maar één ding: dat apparaat moet zo snel mogelijk weer draaien. Wat je vooral niet wil, is dat het opgehaald wordt en je het vervolgens vier weken kwijt bent. Helaas komt dat maar al te vaak voor, terwijl het (een deel van) je productieproces platlegt.

Wij snappen jouw belangen en zoeken dan ook altijd samen met jou naar een passende oplossing. Die kan bestaan uit het op locatie meteen herstellen van het defecte apparaat of over een tijdelijke oplossing die voor jou werkbaar is. Om storingen tot een minimum te beperken is het verstandig om preventief onderhoud aan de keuken te laten uitvoeren.

Kies voor zekerheid

Jouw keuken moet draaien en vooral blijven draaien. Defecte keukenapparatuur wil je voorkomen. Met een onderhoudsabonnement verzeker jij je van tijdig preventief onderhoud en snelle signalering van onveilige situaties door Bouter.

 

Preventief onderhoud op maat

Tijdig ingrijpen zorgt voor lagere kosten en een langere levensduur van de apparatuur. Specifiek voor jouw keuken leveren we deze service op maat. Wij bieden standaard de volgende onderhoudsabonnementen aan: preventief & correctief. Heb je andere wensen? Graag praten we over een oplossing die op jouw bedrijfsvoering van toepassing is.

Kom eens kijken

Kom eens langs in onze showroom in Zoetermeer en ervaar zelf waarom jij een professionele keuken van Bouter wilt.

Contact

Wil je meer informatie of een onderhoudsabonnement afsluiten? Neem dan direct contact op via ons contactformulier of bel ons op 079-345 15 80.

Neem contact op