In een bedrijfsrestaurant is het in een kort tijdsbestek enorm druk. Om er voor te zorgen dat niemand elkaar in de weg loopt, is een goede routing van groot belang. Bij het ontwerp van een bedrijfsrestaurant staat de gast centraal. Welke producten lopen hard? Hoe kunnen we de producten logisch plaatsen en optimaal presenteren? Hoe kunnen we het maken van gezonde keuzes stimuleren? Kunnen we beleving toevoegen door frontcooking? Voor de (catering)medewerkers houden we rekening met een easy to clean kookomgeving en optimaliseren we de loopafstanden alsmede ontwerpen we de meest logische indeling.
Voorkomen van knelpunten tijdens piekmomenten verbeterd doorstroming.
Voorkom wachtrijen met een praktisch ingedeeld bedrijfsrestaurant.
Ontworpen om snel en eenvoudig te reinigen.
3D-ontwerp
Met ons team van specialisten, jarenlange ervaring en als onderdeel van Sligro Food Group kunnen we je helpen met het realiseren van jouw bedrijfsrestaurant voor nu en de toekomst door:
Wij hebben een groot netwerk aan vaste partners waarmee we je graag in contact brengen. Denk hierbij aan onze partners van Sligro Food Group, installateurs, interieurarchitecten en onze partner in complete kassasystemen. Al deze disciplines waarborgen de kwaliteit. Doordat wij elkaars werkwijze kennen en onze communicatie optimaal is, lopen onze processen gestroomlijnd. Door onze samenwerking met deze partners kunnen we jou een totaaloplossing aanbieden.
Energiezuinige apparatuur installeren, koken op inductie, … Er zijn heel wat mogelijkheden om jouw keuken duurzamer te maken. Naast dat er steeds strengere eisen worden gesteld, bespaar je door deze investeringen op de langere termijn ook flink wat kosten. Niet alleen slim voor jouw portemonnee maar ook voor het milieu.
Door bereidingsprocessen aan te passen en innovatieve apparatuur te installeren kun je ook met minder personeel de beste kwaliteit blijven leveren. Er zijn verschillende toepassingen in jouw professionele keuken mogelijk om hier goed mee om te kunnen gaan.
Wij denken mee hoe jij je rendement kunt verhogen door bijvoorbeeld gebruik te maken van innovatieve slimme apparatuur waarmee je kosten kunt besparen. Sligro kijkt graag met jou mee hoe je in de margestructuren van food en beverage nog een extra slag kan slaan.
Bij het plaatsen van een nieuwe keuken in een bedrijfsrestaurant komt veel kijken. Bouter denkt verder dan alleen jouw vraag. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een goedlopend proces. Wij managen het gehele advies- en plaatsingstraject voor jou. Samen richten we jouw ideale keuken in en nemen je mee bij elke stap in het proces. Zo ben je op de hoogte waar we staan en wat er van iedereen verwacht wordt.
Wij nemen jou mee in het proces van idee tot realisatie.
Nieuwsgierig wat wij bij anderen hebben gedaan?