Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Horeca

Jouw horecakeuken in de spotlight.

Binnen de horeca is de professionele keuken het hart van de organisatie. Als foodprofessional wil je werken in een mooie en efficiënte keuken met moderne technieken. Jouw gast komt naast goed eten ook voor beleving en uitstraling. Als ondernemer let je daarnaast ook op het budget en kijk je hoe je kunt besparen. Voor praktisch elk budget bieden wij een oplossing. Samen zorgen wij ervoor dat de keuken aansluit bij jouw ambities en het imago dat jij wil uitstralen. Kortom een keuken waar iedereen nu én in de toekomst blij mee is.

Rendement

Kosten in de keuken verlagen zonder in te leveren op kwaliteit.

Efficiëntie

Door elke m2 goed te benutten delen wij je keuken zo efficiënt mogelijk in.

Duurzaam

Energiezuinig en ingericht om food waste te minimaliseren.

Onze expertise.

Met ons team van specialisten, jarenlange ervaring en als onderdeel van Sligro Food Group kunnen we je helpen met het realiseren van jouw horecakeuken voor nu en de toekomst door:

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Compleet ontwerp bij nieuwbouw of verbouw in 3D
  • Een passend advies voor elk budget
  • Vervanging van losse apparatuur
  • Het bieden van een totaaloplossing i.s.m. onze partners
  • Levering en plaatsing door eigen monteurs
  • Onderhoudsabonnementen en service op maat

Wij hebben een groot netwerk aan vaste partners waarmee we je graag in contact brengen. Denk hierbij aan onze partners van Sligro Food Group, installateurs, interieurarchitecten en onze partner in complete kassasystemen. Al deze disciplines waarborgen de kwaliteit. Doordat wij elkaars werkwijze kennen en onze communicatie optimaal is, lopen onze processen gestroomlijnd. Door onze samenwerking met deze partners kunnen we jou een totaaloplossing aanbieden.

Wij denken mee hoe jij meer rendement uit je bedrijf kunt halen door bijvoorbeeld gebruik te maken van innovatieve slimme apparatuur waarmee je kosten kunt besparen. Sligro kijkt graag met jou mee hoe je in de margestructuren van food en beverage nog een extra slag kan slaan.

Energiezuinige apparatuur installeren, koken op inductie, een warmteterugwinsysteem implementeren… Er zijn heel wat mogelijkheden om jouw keuken duurzamer te maken.  Naast dat er steeds strengere eisen worden gesteld, bespaar je door deze investeringen op de langere termijn ook flink wat kosten. Niet alleen slim voor jouw portemonnee maar ook voor het milieu. Daarnaast zorgt een duurzame keuken voor een beter werkklimaat voor de keukenbrigade. Ook kunnen we jou helpen om voedselverspilling tot een minimum te beperken.

Door bereidingsprocessen aan te passen en innovatieve apparatuur te installeren kun je ook met minder personeel de beste kwaliteit blijven leveren. Er zijn verschillende toepassingen in jouw professionele keuken mogelijk om jouw personeelskosten beter onder controle te houden.

3D-ontwerp

Projectmanagement

Bij het plaatsen van een nieuwe horeca keuken komt veel kijken. Bouter denkt verder dan alleen jouw vraag. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een goedlopend proces. Wij managen het gehele advies- en plaatsingstraject voor jou. Samen richten we jouw ideale keuken in en nemen je mee bij elke stap in het proces. Zo ben je op de hoogte waar we staan en wat er van iedereen verwacht wordt.

Ontdek onze werkwijze

Beginnen de ideeën
al te borrelen?

Maar kun je nog wel wat hulp gebruiken?
Wij brengen jouw ideeën naar het kookpunt.

Laat ons meedenken

Ontdek ons werk

Nieuwsgierig wat wij bij anderen hebben gedaan?

Bekijk alle cases

Heb je een vraag?