Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Ons werkproces

Het stappenplan.

In acht stappen naar jouw optimale professionele keuken. Wij nemen jou mee in onze aanpak.

1. Inventarisatie van behoeftes en randvoorwaarden

We geven uitgebreid advies en geven de voorwaarden aan waar je rekening mee moet houden. Vervolgens inventariseren wij jouw wensen en houden we rekening met jouw beschikbare budget.

2. Schetsontwerp & investeringsbegroting

Op basis van het intakegesprek wordt er een schetsontwerp gemaakt. Samen met de accountmanager stem je vervolgens het ontwerp en de begroting op elkaar af en stellen we eventuele alternatieven voor.

3. Definitief ontwerp & offerte

Bij 100% tevredenheid over het definitieve ontwerp, bieden we je een offerte aan op maat. Deze wordt inhoudelijk besproken. Na ondertekening ontvang je een opdrachtbevestiging waarin de gemaakte afspraken duidelijk op een rijtje staan.

4. Planning, productie & techniek

De coördinatie en plaatsing van de keuken wordt gedaan onder regie van één van onze projectleiders. Nadat alles ingemeten, gecheckt, besteld en gecontroleerd is, wordt er samen met jou een haalbare plaatsingsdatum gepland na bevestiging van de levertijden.

5. Plaatsing

Onze plaatsingsmonteurs dragen zorg voor een zorgvuldige plaatsing van jouw keukenproject. Na plaatsing wordt de keuken, middels een vooroplevering, meteen beoordeeld en eventuele afwerkpunten genoteerd voor een spoedige afwerking.

6. Inbedrijfstelling & oplevering

Apparatuur wordt gecheckt, de werking uitgelegd en je krijgt tips over het onderhoud. Met de projectleider en accountmanager loop je de gehele keuken door aan de hand van een gestandaardiseerd opleveringsprotocol.

7. Garantie, service & onderhoud

Op alle apparatuur uit ons voorkeursassortiment ontvang je standaard een fabrieksgarantie van 12 maanden. Daarnaast bieden we verschillende onderhoudsabonnementen aan om jouw keuken in een perfecte conditie te houden en om storingen zoveel mogelijk te voorkomen. Een goed onderhouden keuken gaat langer mee.

8. Aftersales

Na oplevering blijven wij in contact met jou. Wij hechten veel waarde aan jouw oordeel en streven naar een continue verbetering van onze dienstverlening. In ons aftersales traject toetsen wij jouw klanttevredenheid.

Grootse keukenwensen?

Laat ons strooien met ideeën!

Onze aanpak testen