Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Koel- en vriesoplossingen

Bouter biedt jou oplossingen op het gebied van koel- en vriesapparatuur, koude middelen en duurzaamheid.

Koel- en vriesspecialist

Wij hebben een eigen ‘koelafdeling’ met gespecialiseerde monteurs. Dit maakt ons uniek en bij Bouter zien wij dagelijks de toegevoegde waarde van onze koel- en vriesspecialisten in de praktijk. Onze mensen kennen alle mogelijkheden, beperkingen, technische en wettelijke eisen en laatste innovaties op het gebied van koel- en vriestechniek. Een horeca koeling, koel of vrieskast maar ook een koel of vriescel, voor elk segment hebben wij de expertise in huis. Op het moment dat je met ons aan tafel zit, proef je de kennis onmiddellijk.

Meerwaarde uit je koel- en vriesinstallaties

De temperaturen in een professionele keuken kunnen snel oplopen. Om te voldoen aan alle regels en eisen, is het daarom van groot belang dat etenswaren goed gekoeld blijven. Het eigen koeltechnisch team van Bouter bestaat uit specialisten die je een passend advies kunnen geven over het vormgeven van de koel- en vriesinstallaties in jouw professionele keuken. Samen halen we de meeste waarde uit jouw investering.

Toekomstbestendige koel- en vriesinstallaties

Wij plaatsen nooit zomaar een koel- en vriesinstallatie in jouw professionele keuken, maar bespreken uitgebreid je wensen en vinden een oplossing die aan al je eisen voldoet. Daarbij wordt rekening gehouden met uitdagingen als:

  • de omgevingstemperatuur;
  • de beschikbare ruimte;
  • de benodigde capaciteit;
  • de gebruiksintensiteit;
  • het energieverbruik;
  • duurzaamheidseisen;
  • de routing in de professionele keuken.

Advies of direct bestellen?

Wil je direct een koel- of vriesapparaat bestellen? Ga naar onze webshop of bel onze verkoop binnendienst via 079-345 15 03.

Webshop Bouter

Een keer komen kijken?

Wil je een keer in onze showroom langskomen voor advies? Neem dan contact op via onze contactpagina voor een afspraak.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan