Professionele keukens van (commerciële) vrijetijdsvoorzieningen vragen om een specialist die weet wat beleving doet. Bouter kijkt naar een optimale routing, functionaliteit én beleving in de keuken van bijvoorbeeld jouw pretpark, vakantiepark of sportkantine. De gast van vandaag is veeleisend en stel je niet meer tevreden met een simpel broodje of een frietje. Met onze kennis van de markt zorgen wij er samen voor dat jouw toekomstige keuken aansluit bij jouw ambities en de wensen van de gast.
Zorg o.a. voor korte loopafstanden door een logische indeling.
Met gemakkelijk te bedienen apparatuur houd je de kwaliteit gelijk.
De gast vindt het leuk om te zien dat er voor hem gekookt wordt.
Met ons team van specialisten, jarenlange ervaring en als onderdeel van Sligro Food Group kunnen we je helpen met het realiseren van jouw professionele keuken voor nu en de toekomst door:
Wij hebben een groot netwerk aan vaste partners waarmee we je graag in contact brengen. Denk hierbij aan onze partners van Sligro Food Group, installateurs, interieurarchitecten en onze partner in complete kassasystemen. Al deze disciplines waarborgen de kwaliteit. Doordat wij elkaars werkwijze kennen en onze communicatie optimaal is, lopen onze processen gestroomlijnd. Door onze samenwerking met deze partners kunnen we jou een totaaloplossing aanbieden.
Energiezuinige apparatuur installeren, koken op inductie, … Er zijn heel wat mogelijkheden om jouw keuken duurzamer te maken. Naast dat er steeds strengere eisen worden gesteld, bespaar je door deze investeringen op de langere termijn ook flink wat kosten. Niet alleen slim voor jouw portemonnee maar ook voor het milieu.
Door bereidingsprocessen aan te passen en innovatieve apparatuur te installeren kun je ook met minder personeel de beste kwaliteit blijven leveren. Er zijn verschillende toepassingen in jouw professionele keuken mogelijk om hier goed mee om te kunnen gaan.
Wij denken mee hoe jij je rendement kunt verhogen door bijvoorbeeld gebruik te maken van innovatieve slimme apparatuur waarmee je kosten kunt besparen. Sligro kijkt graag met jou mee hoe je in de margestructuren van food en beverage nog een extra slag kan slaan.
Bij het plaatsen van een nieuwe professionele keuken binnen leisure komt veel kijken. Bouter denkt verder dan alleen jouw vraag. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een goedlopend proces. Wij managen het gehele advies- en plaatsingstraject voor jou. Samen richten we jouw ideale keuken in en nemen je mee bij elke stap in het proces. Zo ben je op de hoogte waar we staan en wat er van iedereen verwacht wordt.
Maar kun je nog wel wat hulp gebruiken?
Wij brengen jouw ideeën naar het kookpunt.
Nieuwsgierig wat wij bij anderen hebben gedaan?