Niet iedere professionele keuken is hetzelfde. Onze accountmanagers kijken welke oplossingen het beste aansluiten bij jouw onderneming en binnen het beste beschikbare budget. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar: loopafstanden, efficiëntie, frontcooking, duurzaamheid, functionaliteit, routing, design en/of opleidingsmogelijkheden voor het personeel. Klik op het segment waarin jij geïnteresseerd bent om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het inrichten van een nieuwe professionele keuken.
Wij zetten jou professionele keuken in de spotlight. Neem een kijkje op de horeca pagina hoe wij dit doen.
Goed eten binnen de zorg draagt bij aan gezondheid van patiënten. Een professionele keuken is daarbij onmisbaar, de keuken is onze zorg.
Een hotelkeuken klaar voor intensief gebruik en van hoge kwaliteit. Lees hier verder hoe wij een professionele keuken binnen de hotellerie inrichten.
Binnen een onderwijsinstelling is een robuuste en efficiënte keuken belangrijk. Wij geven advies en denken met je mee.
Grote volumes in korte tijd kunnen bereiden? Dat kan steeds eenvoudiger. Benieuwd hoe wij binnen leisure een professionele keuken voor de toekomst inrichten?
Een praktisch ingericht bedrijfsrestaurant met een perfect afgestemde routing. Onze ervaring kan jou helpen. Benieuwd hoe wij een bedrijfsrestaurant inrichten?
Snel en eenvoudig maar zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij geven advies en denken mee over de inrichting van jouw nieuwe keuken.
Specialisten binnen onze organisatie hebben jaren ervaring met de inrichting van schepen. Benieuwd hoe wij een galley voor de toekomst inrichten?