Hoe helpen wij jou?

Een Bouter-keuken helpt

Nu en in de toekomst

1. Personeelstekort? Mijn professionele keuken is daarop ingericht.
2. Dankzij duurzame oplossingen in mijn keuken kan ik enorm in kosten besparen.
3. Mijn keuken is zo ingericht om foodwaste te minimaliseren.

Advies en regie

dat onderscheidt Bouter

Bij Bouter kijken we verder dan de vraag!

Grootkeukens inrichten is meer dan de vraag om een keuken te plaatsen. Het is maatwerk. Een keuken moet passen bij jouw organisatie of onderneming. Jouw keuken moet niet alleen praktisch zijn, het moet je ook helpen bij problemen waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Denk aan personeelstekort, duurzaamheid en foodwaste. Zo wordt jouw keuken een investering waar je later de vruchten van plukt.

Bouter als regisseur

Er komt veel kijken bij het plaatsen van jouw keuken. Regisseurschap en innovatief denken is dan een noodzaak. Daar blinken we in uit. Met onze jarenlange ervaring houden wij tijdens het advies- en installatietraject de volledige regie in handen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over een goedlopend proces. Natuurlijk nemen we jou daarin mee. Wij streven naar honderd procent tevredenheid. Samen richten we jouw keuken in door iedere vierkante meter zo optimaal mogelijk te benutten. Voor nu en toekomstig succes.

Wat doet Bouter als regisseur:

  • Geeft advies over keukeninrichting bij bouw en verbouwing
  • Biedt innovatieve oplossingen en apparatuur die helpen bij vraagstukken over
    personeelstekort, foodwaste en duurzaamheid
  • Heeft een landelijke dekking met eigen adviseurs, projectleiders en monteurs
  • Projectbegeleiding
  • Levering
  • Plaatsing
  • Service & onderhoud

Partnership

Omdat we begrijpen hoe belangrijk een goed ingerichte keuken is, is onze samenwerking gericht op een langdurig partnership. Door onze nauwe samenwerking met onze partners, waaronder Sligro, kunnen wij een totaalpakket bieden. Wij begeleiden je gedurende het gehele traject, denken met je mee, kijken vooruit en zien mogelijkheden.