Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Vincents Bed & Bistro

De wens

Eigenaar Jan Karel Fikke opende een nieuwe zaak in een voormalig Aziatisch restaurant. De gehele locatie moest grondig verbouwd worden en zodoende moest er ook een nieuwe grootkeuken geplaatst worden. Bouter wist een goede invulling te geven vanuit de conceptbeschrijving: een open en transparante grootkeuken. Onze accountmanager gaf input om het ontwerp, waar mogelijk, te verbeteren.

Vincents Bed & Bistro

Horeca

Roeland van Houten
Chefkok en bedrijfsleider ‘Vincents Bed & Bistro’

Bouter is geen u-vraagt-wij-draaien-bedrijf.

”Soms zijn de meest voor de hand liggende gereedschappen toch niet de juiste. Bouter is geen u-vraagt-wij-draaien-bedrijf. Wij zoeken de vraag achter de vraag en staan naast je voor de beste grootkeuken-oplossingen. Dat smaakt naar meer!”

Het concept

Het concept is open en transparant. De Josper vormt een essentieel onderdeel van het restaurantconcept. Deze moest duidelijk in het zicht komen. Bij het bepalen van de inrichting van de open grootkeuken is goed gelet op een logische routing. Ook was het gelijktijdig kunnen koken voor de bistro én het geven van kookworkshops zonder dat de koks elkaar in de weg lopen een must. Er is gekozen voor een open, centrale grootkeuken, om meer beleving en interactie te creëren. De gasten krijgen zo een kijkje achter de schermen en de witte en zwarte brigade hebben direct contact met de gasten.

De lekkerste gerechten bereid je op ambachtelijke wijze.

Vanuit die gedachte bereiden wij het gehele jaar door op een unieke BBQ, de Josper. Op de Josper, die je binnen kunt gebruiken, kun je heerlijk houtskool gegrild vlees en andere grillproducten bereiden. De robuuste en pure smaken van de al mooie producten worden daardoor versterkt.

 

Bij ons zijn gasten ook welkom in de keuken.

Zo bakken hotelgasten ’s morgens hun eigen eitje en staan ze achter de bar om koe te pakken. Iedereen is welkom bij ons!”

Plannen op het vuur?

 

Laat ons meedenken