Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

St. Anna Ziekenhuis

Gastvrije foodplaza

Eigentijds en multifunctioneel

Een foodplaza met open keuken was de wens voor het nieuwe restaurant van het St. Anna ziekenhuis locatie Geldrop. De architectuur stond al vast, dit moest nog wel vertaald worden naar de gastvrijheid die St. Anna wil uitstralen. Het nieuwe bedrijfsrestaurant bestaat uit prachtig front cooking station, een multifunctionele foodplaza die afsluitbaar is en kan worden afgeschermd van het zitgedeelte.

St. Anna Ziekenhuis

Zorg

Math Vervoort
Groepsleider catering ‘St. Anna Ziekenhuis’

De samenwerking tussen St.Anna en Bouter was heel prettig!

Bouter was meedenkend, oplossingsgericht en adviserend. Daarnaast hebben we ook demonstraties gehad vanuit Bouter van de voor ons relevante apparatuur.

Nadat de architectuur vast stond,

hebben we een aantal partijen uitgenodigd om een voorstel in te dienen met plannen wat betreft de inrichting. Daarbij als kaders aan gegeven wat voor concept we wilden hebben in dit restaurant en hoe wij gastvrijheid bij St. Anna voor ogen hebben. Op basis daarvan is er een partij uit gesprongen.  Dat plan is verder uitgewerkt en gerealiseerd. Het gedeelte wat Bouter heeft ontwikkeld is weinig aangepast, dat was in een keer goed. Alleen is van apparaat merk x – y geworden, geen veranderingen van de indeling. Vooraf hadden we al bepaald welke apparatuur we in het restaurant wilde hebben.’

Onze keuken is

efficiënt en praktisch ingericht met daarnaast een hele mooie uitstraling”

Plannen op het vuur?

 

Laat ons meedenken