Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Safaripark Beekse Bergen

Restaurant Moto

Tussen de wilde dieren

Restaurant Moto bevindt zich in Karibu Town op het Safari Resort. Het restaurant is beschikbaar voor gasten in het Safari Resort. Hier ontdek je de authentieke en volle smaken van de gerechten die worden bereid boven open vuur. Na een dag vol activiteiten kan je genieten in Restaurant Moto van heerlijke gerechten. Je kan plaats nemen in dit sfeervolle à la carte restaurant of genieten op het grote terras met uitzicht op de Serengeti.

Safaripark Beekse Bergen

Leisure

Jeffrey Smulders
Sous-chef ‘Restaurant Moto’

 

Modern en open

”We hebben nu een mooie open en moderne keuken. Dankzij moderne technieken en fijne apparatuur wordt werken leuker en eenvoudiger. Zo hebben de koks en gasten dezelfde beleving doordat zij zien wat wij doen. Het is tegenwoordig voor gasten fijn dat zij in de keuken kunnen kijken.”

Eyecatcher

Uitgifte met open vuur

Als eyecatcher is er gekozen om de bij de uitgifte een open houtskoolgrill te plaatsen, daarnaast is er een aparte ruimte gecreëerd  om pizza’s te bereiden. Hier is een dubbele bandoven geplaatst met een capaciteit van maar liefst 100 pizza’s per uur. Pizza’s worden namelijk ook op bestelling bij de gasten in hun bungalows bezorgd.

Vanaf opdracht tot aan de realisatie is er goed samengewerkt met zowel de opdrachtgever als de diverse aannemers. De projectleider van Bouter heeft de strakke tijdsplanning in goede banen geleid om de keuken op tijd op te leveren. Met als resultaat een goed draaiende keuken waar de gasten optimaal bediend kunnen worden.

Het beste in de keuken vind ik de efficiëntie,

het neemt heel weinig plek in beslag en je maakt weinig meters om bij jou werkstation te komen. Bouter’s accountmanager heeft deze indeling aan de hand van onze werkzaamheden gemaakt. Wij hebben onze wensen doorgegeven en Bouter heeft dat perfect uitgewerkt.”

 

Accountmanager Bouter:

“Nadat we het project in opdracht hebben gekregen zijn we een intensief traject ingegaan. Met als doel een mooi project neer te zetten waar we de keuken optimaal hebben uitgewerkt. Er is hierbij extra aandacht gegeven aan duurzaamheid en een goede routing. In samenspraak met de klant en de beoogde menukaart is er apparatuur geplaatst met de juiste capaciteit.”

Plannen op het vuur?

 

Laat ons meedenken