Meer dan 50 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Park Inn Radisson Amsterdam City West

Designerhotel Amsterdam

Maaltijden voor 476 kamers

Park Inn Radisson Amsterdam City West is een prachtig designer hotel met maar liefst 476 kamers. Het interieur is ingericht aan de hand van Karim Rashid, een wereldberoemde interieurdesigner. Wij hebben het geluk gehad bij te mogen dragen aan dit project. Naast de bar hebben we alle keukens voor het restaurant ingericht. Het was een oud kantoorpand met allemaal schuine wanden wat voor de projectleider een enorme uitdaging was. Dit is met maatwerk plinten opgelost wat dan heeft geresulteerd in mooie high-end hotel keukens.

Park Inn Radisson

Hotellerie

Ruud Visser 
Executive Chef ‘Park Inn by Radisson’

Mijn functie is nogal veelomvattend, het is een groot hotel.

Daarin heb je van dag tot dag goed contact met het team dus je moet goed in je schoenen staan om het team goed aan te kunnen sturen. In de ochtend loop ik direct naar het ontbijt, dat is ontzettend belangrijk binnen onze organisatie. Daarnaast is voor mij contact met sales een onderdeel in mijn werkzaamheden, om te kijken naar wat we doen, wat we willen gaan doen en hoe we dat gaan aanpakken. De rest van mijn werkzaamheden begeven zich op operationeel niveau waar ik zelf ook mijn handen vies maak. Dat vind ik persoonlijk één van de leukste dingen aan mijn functie. Ik ben veel met leveranciers in de weer maar natuurlijk ben ik verantwoordelijk voor de cijfers dus die houd ik goed in de gaten.’’

Het team en ik zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Wat ons als team het meeste heeft verrast is de TurboChef, een geniaal apparaat. Het is een soort combinatie tussen een magnetron en een turbo-oven.”

Ruud Visser:

‘’In de basis was het plan al ontwikkeld en lastig om van af te wijken. Er waren nog wel een aantal belangrijke details waar we samen met de accountmanager van Bouter naar hebben gekeken.’’ Het gebouw heeft veel schuine wanden wat een grote uitdaging was voor de projectleider. Hij heeft door middel van rvs plinten de ruimtes achter werkbladen prachtig afgewerkt.”

Ook een maatwerk hotelkeuken?

 

Onze accountmanager helpt graag