Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Interieurinrichting

Buffetten
In nauwe samenwerking met interieurspecialisten en architecten ontwikkelen wij buffetten en bars voor ontmoetingsruimten, plaza’s en horecabestemmingen. De materiaalkeuze en kleurstelling van deze custom-made buffetten en bars is afhankelijk van de ruimte en de uitstraling die de gebruiker er aan wil geven. Onze ontwerpen zijn voorzien van kleurschema’s. De kwaliteit van de toegepaste materialen is zeer hoogwaardig, waardoor een lange levensduur kan worden gegarandeerd. De buffetten zijn voorzien van een spoelbak, onderbouwkoeling, glazenspoelmachine, een espressomachine en eventueel een drankenvoorziening.
 
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van Gamko.
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van Meiko.
  • Klik hier voor een overzicht van alle brochures van WMF.
 
Interieurinrichting
 
Pantry - afdelingskeuken
Pantry’s worden intensief gebruikt. Het aantal keren dat deuren en laden geopend worden is vele malen meer dan bij huishoudelijk gebruik. Het is daarom raadzaam in een (semi-)professionele keuken te investeren (in plaats van in een huishoudelijke). Het meubilair van deze keuken is gebaseerd op een roestvaststalen frame. De kasten zijn vervaardigd van volkern beplating. Volkern is een dikke laminaat dat op dezelfde manier wordt gemaakt als HPL (High Pressure Laminate). Het bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen, met fenolhars geïmpregneerd, krachtpapier. Volkern is er in 8 of 12 mm dik. Volkern is bijzonder hard en compact en daardoor stootvast. Bovendien is het net zo kras- en slijtvast als HPL. Volkern is niet poreus, dus vlekvrij en daardoor eenvoudig te reinigen. Het is verkrijgbaar in talloze kleuren en oppervlaktestructuren. Als blad gebruiken we roestvaststaal of een stenen blad van composiet. Met betrekking tot de apparatuur wordt Etna of Küppersbusch toegepast.
 
ReceptieReceptiebalie
Het ontwerpen van een receptiebalie is in wezen niet anders dan het ontwerpen van buffetten, zoals hierboven omschreven. In de meeste gevallen worden hardkunststof panelen toegepast. Deze panelen zijn in alle denkbare kleuren en structuren leverbaar. Uit oogpunt van klantvriendelijkheid adviseren wij om een ronde, vierkante of U-vorm receptiebalie toe te passen die centraal in de ruimte wordt geplaatst. Op deze manier wordt openheid en transparantie gecreëerd. De werktafel bij het zitgedeelte kan in verstelbare hoogte worden uitgevoerd. Uiteraard wordt rekening gehouden met voorzieningen zoals telefooninstallatie, computeraansluitingen en de alarmknop.