ROC Mondriaan

'Grootkeukens voor toekomstige chefs'

Onderwijs
Klant: ROC Mondriaan
Locatie: Den Haag

Een nieuw jasje

Van leskeuken tot à la carte-grootkeuken

ROC Mondriaan, locatie Koningin Marialaan in Den Haag, is een middelbare hotelschool waar alle hospitality-opleidingen zijn ondergebracht. Hier worden studenten opgeleid voor o.a. kok, patissier, facilitair medewerker, diverse functies binnen de hotellerie en voor bedrijfsleider horeca of fastfood. De bestaande locatie is in 2015 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij ook alle keukeninrichtingen een nieuw jasje kregen.

Alles om het vak te kunnen leren!

“Op deze locatie zijn ondermeer een showkeuken, studentenrestaurant, à la carte- en patisseriekeuken, twee instructiekeukens en diverse spoelkeukens ingericht. Daarnaast zijn diverse koelingen en wijnklimaatkasten geplaatst in de bar en in het wijnlokaal. Alles om het vak te kunnen leren”, vertelt projectadviseur Huub Lubbers!

Een serieuze grootkeuken

Toekomstbestendig

De studenten leren het vak in een serieuze grootkeuken. De complete inrichting door Bouter is uitgevoerd in rvs-maatwerk, waarbij gekozen is voor duurzame apparatuur van diverse kwaliteiten en een hoog afwerkingsniveau. De kookeilanden zijn voorzien van afgeronde werkbladen met hygiënische onderbouwen voor gemakkelijke schoonmaak. De grootkeukens zijn voorzien van inductiekookplaten, de toekomst is immers koken zonder gas, en in een van de grootkeukens is een Big Green Egg in het werkblad geïntegreerd.

Plannen op het vuur?

Laat ons meedenken

Published:

Categories

test

1232