ROC Mondriaan, locatie Koningin Marialaan in Den Haag, is een middelbare hotelschool waar alle hospitality-opleidingen zijn ondergebracht. Hier worden studenten opgeleid voor o.a. kok, patissier, facilitair medewerker, diverse functies binnen de hotellerie en voor bedrijfsleider horeca of fastfood. De bestaande locatie is in 2015 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij ook alle keukeninrichtingen een nieuw jasje kregen.
Onderwijs
Alles om het vak te kunnen leren!
“Op deze locatie zijn onder meer een showkeuken, studentenrestaurant, à la carte- en patisseriekeuken, twee instructiekeukens en diverse spoelkeukens ingericht. Daarnaast zijn diverse koelingen en wijnklimaatkasten geplaatst in de bar en in het wijnlokaal. Alles om het vak te kunnen leren”, vertelt onze accountmanager.
”Mijn ervaring met de nieuwe keukens is uitstekend en de reacties vanuit de leerlingen, docenten en gasten onderstrepen dit ook. Men voelt zich compleet thuis in de nieuwe, restauratieve omgeving.”
Onze leskeukens zijn up-to-date
en voldoen aan de huidige normen. De nieuwe keukeninrichting stelt ons in staat om de studenten een breed scala aan technieken bij te brengen en doelgroepgericht te koken.”
De huidige uitstraling
van onze locatie is van deze tijd en straalt gastvrijheid, professionaliteit én klasse uit.”
De studenten leren het vak in een serieuze grootkeuken. De complete inrichting door Bouter is uitgevoerd in rvs-maatwerk, waarbij gekozen is voor duurzame apparatuur van diverse kwaliteiten en een hoog afwerkingsniveau. De kookeilanden zijn voorzien van afgeronde werkbladen met hygiënische onderbouwen voor gemakkelijke schoonmaak. De grootkeukens zijn voorzien van inductiekookplaten, de toekomst is immers koken zonder gas, en in een van de grootkeukens is een Big Green Egg in het werkblad geïntegreerd.