Het oude maar prachtige Franciscanessenklooster is in gebruik genomen door studenten van Breda University of Applied Sciences (BUAS). De nieuwe campus moest flink opgeknapt worden en Bouter maakte onderdeel uit van dit geweldige proces. Deze uitdagende opdracht resulteerde in een maatwerk kookeiland in de a la carte keuken van zowel de foodplaza als het wijnproeflokaal.
Onderwijs
Andy van Tilborg
Instructor kitchen ‘BUAS’
Bouter heeft goed meegedacht
over de samenstelling en inrichting van de keuken. Aan de hand van de indeling van het gebouw is de huidige opstelling efficiënt en overzichtelijk. Ik vind het contact met de gasten erg leuk. Vooral dat de gasten bewust zijn van wat wij doen in de keuken en kunnen zien hoe wij het eten bereiden in ons á la carte restaurant.”
Ik vind het een hele fijne efficiënte keuken,
prettig ingericht, ben ook zeer tevreden over je de keuken zo makkelijk kunt reinigen dat is ook erg belangrijk. Het is erg efficiënt en vooral overzichtelijk. Je werkt plezierig in de keuken alles is dichtbij en alles is makkelijk te pakken. Alles is gewoon lekker dichtbij je doet je la open of trek die la achter je open en je hebt wat je zoekt.
alles is dichtbij en alles is makkelijk te pakken.”