Het Bossche restaurant Sense bestaat sinds 2008 en staat onder leiding van eigenaar en chefkok Dennis Middeldorp. Alle gerechten worden volledig in eigen grootkeuken bereid met dagverse ingrediënten. Verrassende, subtiele smaakcombinaties vormen hierbij de boventoon. Sinds 2011 beschikt Sense over een Michelinster.
Horeca
Dennis Middeldorp
Eigenaar en chefkok ‘Sense restaurant’
Ons basisconcept werd binnen no time omgezet in een maatwerkoplossing
“Om te voorzien in capaciteitsuitbreiding”, vertelt onze accountmanager, “is Sense binnen ‘s-Hertogenbosch verhuisd naar een andere locatie. In dit monumentale pand moest op zeer korte termijn een grootkeuken geplaatst worden.” Dennis: “Via mijn contactpersoon bij Sligro ben ik in contact gekomen met Bouter. Zij konden snel anticiperen op onze specifieke keukenwensen. Ons basisconcept werd binnen no time omgezet in een maatwerkoplossing.”
Het was een enorm snel traject waarbij de engineering én de plaatsing van de grootkeuken nagenoeg gelijktijdig plaatsvonden. Dit brengt risico’s met zich mee, maar hier is door het team perfect mee omgegaan. Een geslaagd traject met een grootkeuken op sterrenniveau als resultaat!
De extra toevoeging van de ingebouwde houders voor lepels en staafmixers vind ik megatop.
Hi-tech apparatuur
Mijn ideale keuken is functioneel, clean, comfortabel en is voorzien van hi-tch-, design- en duurzame apparatuur.
omdat zij snel konden schakelen en echt meedenken. Gezien de korte periode die we hadden was dit cruciaal. De samenwerken met onze adviseur bij Bouter was fijn, open en transparant.”