Meer dan 45 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Revit tekenaar / ontwerper | Zoetermeer of Assen

Revit tekenaar / ontwerper

Zoek jij een uitdagende job om jouw technische en commerciële skills in de praktijk te brengen? Ben je enthousiast, heb je relevante werkervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan nu voor de functie tekenaar/ontwerper bij Bouter; een functie waarin je samen met je nieuwe collega’s prachtige projecten gaat realiseren.

 

Wie zijn wij?

Bouter B.V. (onderdeel van Sligro Food Group) is als toonaangevend bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek dé specialist voor het inrichten van professionele keukens, bedrijfs- en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, Zorginstellingen, Hotel-, en horeca-inrichtingen.

Onze visie is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten en het opleveren van een kwaliteitsproject als geheel. Wij richten ons steeds meer op het leveren van totaal oplossingen en blinken wij uit in conceptueel en innovatief denken.

Samen met onze business-partners zoals bijvoorbeeld Groku, Meiko, Nu-Air, Hobart, Gram, Electrolux en ons eigen merk Catertech zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen.

 

Wat kan je verwachten?

Je maakt deel uit van een team tekenaars en calculators, werkzaam in één van onze kantoren (Zoetermeer of Assen). Op deze afdeling verzorgen wij alle ontwerpen en bijbehorende offertes. Onze tekenaars maken in Revit de indelings- en aansluittekeningen, rekening houdend met routing en functionaliteit van de keuken.

Ervaren Autocad tekenaars die bereid zijn om over te stappen naar Revit moedigen wij ook aan om te solliciteren.

Er is een grote verscheidenheid in verschillende soorten tekeningen die door dit team gemaakt wordt. Denk hierbij aan 2D / 3D en virtual reality tekeningen, maar je krijgt ook de mogelijkheid om live te tekenen met klanten op ons smartboard. Daarnaast pak je ook een rol bij het door ontwikkelen van onze ‘’slimme en dynamische’’ Revit bibliotheek.

Als tekenaar/ontwerper fungeer je binnen dit team zelfstandig en ben je volledig selfsupporting met de focus op de klant. In de meeste gevallen zullen de aanvragen vanuit de sales collega’s richting de tekenafdeling komen. Middels jouw flexibele en proactieve houding weet je in te spelen op de wensen van de klant.
Er heerst een informele teamsfeer waar enthousiasme en initiatief erg worden gewaardeerd.

 

Taakomschrijving

  • Vervaardigen van 2D indelingstekeningen, 3D presentaties en aansluittekeningen in Revit
  • Afstemming met betrokken partijen zoals sales, calculatie, projectuitvoering en toeleveranciers
  • Rol vervullen bij het door ontwikkelen en optimaliseren van onze Revit bibliotheek
  • Bij interesse en ambitie op het gebied van BIM (BIM modelleur), kun je samen met twee collega’s een voortrekkersrol pakken bij de verdere invulling van BIM in de grootkeukenbranche.

 

Dit verwachten wij van jou

Naast een relevante afgeronde MBO-4 of HBO opleiding is het een pré als je werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Verder zijn pro-actief, accuraat en zelfstandig werken eigenschappen die jou perfect omschrijven. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij organiseren en planmatig werken van belang zijn. Je bent sociaal en communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch team waarbij er ruimte is voor eigen inbreng in een met jou meegroeiende functie. Van ons kan je goede begeleiding verwachten om kennis van de producten en branche te vergaren.

 

Wat bieden wij je?

  • Tijdelijk contract met zicht op een vast contract – fulltime, ma-vr
  • Marktconform salaris
  • Passie voor grootkeukens en food
  • Wij opereren in een unieke branche welke je in de praktijk moet leren, wij zullen dan ook tijd en energie steken in het opleiden en begeleiden hierin
  • Toegang tot onze Sligro en Bouter Academy.

 

Wil je naar aanleiding van deze vacature solliciteren? Of heb je vragen over deze vacature?

Je kan hiervoor contact opnemen met Koen Labordus, Afdelingsmanager Calculatie & Tekenen.

Telefoonnummer: 079 – 345 15 16 / 06 – 47 02 35 33

E-mail: klabordus@bouter.nl

 

We zien je sollicitatie graag tegemoet.