Meer dan 45 jaar ervaring

Eigen landelijke service

Onderdeel van

Commercieel Medewerker Binnendienst| Zoetermeer

Commercieel Medewerker Calculatie – Zoetermeer

 

Wie zijn wij?

Bouter B.V. (onderdeel van Sligro Food Group) is als toonaangevend bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek dé specialist voor het inrichten van professionele keukens, bedrijfs- en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, Zorginstellingen, Hotel-, en horeca-inrichtingen.

Onze visie is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten en het opleveren van een kwaliteitsproject als geheel. Wij richten ons steeds meer op het leveren van totaal oplossingen en blinken wij uit in conceptueel en innovatief denken.

Samen met onze business-partners zoals bijvoorbeeld Groku, Meiko, Nu-Air, Hobart, Gram, Electrolux en ons eigen merk Catertech zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen.

 

Wij zoeken een commercieel medewerker voor onze afdeling Binnendienst, op ons hoofdkantoor in Zoetermeer.

Zoek jij een uitdagende job om jouw commerciële (en technische) skills in de praktijk te brengen? Ben je enthousiast, heb je relevante werkervaring of ben je net afgestudeerd in de richting van commercie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan direct voor de functie commercieel medewerker binnendienst bij Bouter, een functie waarin je samen met je nieuwe collega’s passende oplossingen voor onze klanten biedt en mooie projecten gaat realiseren.

Je gaat deel uitmaken van een team calculatoren en tekenaars, werkzaam in ons kantoor in Zoetermeer. Op deze afdeling verzorgen wij alles rondom offertes, ondersteunen we sales bij het opbouwen en engineeren van projecten en zijn we verantwoordelijk voor de margebewaking. Kortom, je wordt een bouwsteen van het bedrijf.

Er heerst een informele teamsfeer waar enthousiasme en initiatief erg worden gewaardeerd. Middels jouw commerciële en proactieve houding weet je in te spelen op de wensen van de interne en externe klant. Vanuit jouw functie leg je verantwoording af aan de teamleider calculatie.

 

Taakomschrijving

 • Afstemming met alle betrokken (interne) partijen zoals sales, inkoop en toeleveranciers
 • Maken van verkoopoffertes en bijbehorende calculaties in Microsoft Dynamics Business Central
 • Bewaking en verwerking van alle binnenkomende aanvragen (beheren van interne en externe deadlines).

 

Dit verwachten wij van jou

Naast een relevante afgeronde MBO-4 of HBO opleiding is het een pré als je werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Verder zijn pro-actief, accuraat en zelfstandig werken eigenschappen die jou perfect omschrijven. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij cijfermatig inzicht en planmatig werken van belang is. Je bent sociaal en communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch team waarbij er ruimte is voor eigen inbreng in een met jou meegroeiende functie. Van ons kan je goede begeleiding verwachten om succesvol je functie te kunnen uitvoeren. Zo heb je alle tijd om kennis van de producten en branche te vergaren.

 

Wat kan je verder van ons verwachten?

 • Tijdelijk contract met zicht op omzetting naar vast;
 • Marktconform salaris;
 • Passie voor grootkeukens en food;
 • Toegang tot onze Sligro en Bouter Academy

 

Soort dienstverband

Fulltime, ma-vr

 

Overige arbeidsvoorwaarden

 • Aandelenopties
 • Fietsplan
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Personeelskorting
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Vakantiegeld

 

Wil je naar aanleiding van deze vacature solliciteren? Of heb je vragen over deze vacature?

Je kan hiervoor contact opnemen met Koen Labordus, Afdelingsmanager Calculatie & Tekenen.

Telefoonnummer: 079 – 345 15 16 / 06 – 47 02 35 33

E-mail: klabordus@bouter.nl

 

We zien je sollicitatie graag tegemoet.