Hyatt Regency

'Duurzame grootkeuken'

Hotellerie
Klant: Hyatt Regency
Locatie: Amsterdam

Intensief gebruik

BREEAM-eisen

Het luxe 5-sterren hotel Hyatt Regency Spinoza in Amsterdam opende in juni 2017 haar deuren. Het 211 kamers tellende hotel is gebouwd op de plek van het voormalige Emma Kinderziekenhuis in de binnenstad van Amsterdam. Bij dit project is duurzaamheid zeer belangrijk. Daarom is er bij de uitvoering van het project streng rekening gehouden met de BREEAM-NL-eisen.

In een hotel wordt de grootkeuken de gehele dag intensief gebruikt

“In een hotel wordt de grootkeuken de gehele dag intensief gebruikt. Er moet ontbijt, lunch én diner gedraaid worden. De capaciteit in een hotel ligt hoog. Dit vraagt om een hoge kwaliteit apparatuur die deze capaciteit en intensiteit aankan. Natuurlijk wil je ook dat deze apparatuur gebruiksvriendelijk, energiezuinig en duurzaam is. Wij zijn erin gespecialiseerd om hierin de juiste keuze voor te stellen.”

Een blikvanger

Gasten krijgen een show

De open showkeuken van het Indonesische restaurant moest een echte blikvanger zijn. In een 5-sterren hotel mag je ook wel wat verwachten. Resultaat: een strakke naadloze grootkeuken met mooie afgeronde details. We hebben in het kookeiland uit één stuk, grote wokbranders in het zicht geplaatst waardoor de gasten het vuur zien oplaaien. Gasten vinden het leuk om een show te zien.

Naast de showkeuken hebben we de bar, grab & go en banqueting geplaatst. En achter de schermen hebben we de voorbereidings-, hoofd-, patisserie & bakkerij-, back up- en spoelkeukens, pantry’s, opslagruimtes en personeelskantine ingericht.

Plannen op het vuur?

Laat ons meedenken

Published:

Categories

test

1232