Vincents Bed & Bistro

'Open en transparant'

Horeca
Klant: Vincents Bed & Bistro
Locatie: Etten-Leur

De wens

De vraag achter de vraag

Eigenaar Jan Karel Fikke opende een nieuwe zaak in een voormalig Aziatisch restaurant. De gehele locatie moest grondig verbouwd worden en zodoende moest er ook een nieuwe grootkeuken geplaatst worden. Bouter wist een goede invulling te geven vanuit de conceptbeschrijving: een open en transparante grootkeuken. Projectadviseur Rob van Winden gaf input om het ontwerp, waar mogelijk, te verbeteren.

Bouter is geen u-vraagt-wij-draaien-bedrijf

“Soms zijn de meest voor de hand liggende gereedschappen toch niet de juiste. Bouter is geen u-vraagt-wij-draaien-bedrijf. Wij zoeken de vraag achter de vraag en staan naast je voor de beste grootkeuken-oplossingen. Dat smaakt naar meer!”

Het concept

Wij denken mee

Het concept is open en transparant. De Josper vormt een essentieel onderdeel van het restaurantconcept. Deze moest duidelijk in het zicht komen. Bij het bepalen van de inrichting van de open grootkeuken is goed gelet op een logische routing. Ook was het gelijktijdig kunnen koken voor de bistro én het geven van kookworkshops zonder dat de koks elkaar in de weg lopen een must. Er is gekozen voor een open, centrale grootkeuken, om meer beleving en interactie te creëren. De gasten krijgen zo een kijkje achter de schermen en de witte en zwarte brigade hebben direct contact met de gasten.

Plannen op het vuur?

Laat ons meedenken

Published:

Categories

test

1232