Sense restaurant

'Grootkeuken op sterrenniveau'

Horeca
Klant: Sense restaurant
Locatie: 's-Hertogenbosch

Achtergrond

Van basisconcept naar een maatwerkoplossing

Het Bossche restaurant Sense bestaat sinds 2008 en staat onder leiding van eigenaar en chefkok Dennis Middeldorp. Alle gerechten worden volledig in eigen grootkeuken bereid met dagverse ingrediënten. Verrassende, subtiele smaakcombinaties vormen hierbij de boventoon. Sinds 2011 beschikt Sense over een Michelinster.

Ons basisconcept werd binnen no time omgezet in een maatwerkoplossing

“Om te voorzien in capaciteitsuitbreiding”, vertelt projectadviseur Perry van Gestel, “is Sense binnen ‘s-Hertogenbosch verhuisd naar een andere locatie. In dit monumentale pand moest op zeer korte termijn een grootkeuken geplaatst worden.” Dennis: “Via mijn contactpersoon bij Sligro ben ik in contact gekomen met Bouter. Zij konden snel anticiperen op onze specifieke keukenwensen. Ons basisconcept werd binnen no time omgezet in een maatwerkoplossing.”

Het traject

Sterwaardig

Het was een enorm snel traject waarbij de engineering én de plaatsing van de grootkeuken nagenoeg gelijktijdig plaatsvonden. Dit brengt risico’s met zich mee, maar hier is door het team perfect mee omgegaan. Een geslaagd traject met een grootkeuken op sterrenniveau als resultaat!

Plannen op het vuur?

Laat ons meedenken

Published:

Categories

test

1232