Kleinste Keuken

Klein van formaat

Groots in bereiding

Verhoog eenvoudig je omzet met de Kleinste Keuken. De Kleinste Keuken is een mobiele mini-keuken met maximale mogelijkheden. Door de compacte omvang past deze in iedere zaak. Op slechts 1 m2 heb je alles bij de hand om de lekkerste street- en barfoodgerechten aantrekkelijk, efficiënt en snel te kunnen bereiden zonder dat het je veel extra tijd en moeite kost.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Samen met jouw accountmanager kun je berekenen hoeveel omzet potentie de Kleinste Keuken voor jouw zaak heeft. Laat via het contactformulier jou gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

De voordelen

Meer omzet, goede marge

Dankzij de Kleinste Keuken wordt ook food een margemaker.

Eenvoudig en snel

Iedereen kan de chef zijn! De Merrychef is voorgeprogrammeerd op alle recepten en heeft een bliksemsnelle bereidingstijd. Je serveert snacks tot barfood met één druk op de knop.

Geen extra personeel

De Merrychef is compact en past achter iedere bar. Schuif het gerecht in de oven, druk op de knop, schenk een drankje in en serveer gelijk.

Personaliseer

jouw eigen Kleinste Keuken

De Kleinste Keuken is helemaal in te richten en op te bouwen naar jouw wens. Van alleen de Merrychef tot een compleet keukentje. Bepaal zelf welke onderdelen jouw keuken moet bevatten en wat voor uitstraling deze moet hebben. Nieuwsgierig naar welke apparaten in jouw Kleinste Keuken van toegevoegde waarde zijn?

Klik hier

Eenvoudige bereiding

met de Merrychef
Stap 1.

Schuif het gerecht in de Merrychef

Stap 2.

Selecteer het juist icoontje

Stap 3.

Serveer uit zoals gewenst

Wat serveer jij

jouw gasten?