Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Koel- en vriescellen

 
De op maat gemaakte koel- en vriescellen worden samengesteld uit tussenpanelen en doorlopende hoekpanelen voor plafond en vloer. De kleinste cel is 1200 x 1200 x 1800 mm, de grootste is onbeperkt. De panelen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

De koel- en vriesinstallaties zijn kwalitatief van een zeer hoog niveau. Met een hoge precisie behouden wij de kwaliteit van uw product bij iedere gewenste temperatuur i.v.m. HACCP-eisen. Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de gestelde eisen, zowel qua temperaturen als qua energiebeheer en energiebesparing. Uiteraard garanderen wij dat de installatie voldoet aan alle milieueisen. Sterker nog, wij vinden dat wij hierop vooruitlopen.

Stek-keuring
Controle
Het beheer van installaties is door de wet aan nadere regels gebonden om verlies van koudemiddel te voorkomen. Zo is bepaald dat installaties regelmatig moeten worden gecontroleerd en onderhouden door daartoe Stek-bevoegde personen. Installaties met een koudemiddelinhoud groter of gelijk aan 3 kg tot 30 kg moeten tenminste 1 x per jaar preventief gecontroleerd worden. Van 30 kg tot 300 kg dient de installatie 1 x per half jaar gecontroleerd te worden.

Het logboek en andere documenten
Bovendien is bepaald dat alle werkzaamheden aan installaties moeten worden geregistreerd. Registratie van het gebruik van koudemiddel in uw installatie moet in een bij de installatie behorend logboek plaatsvinden. Dit geldt uitsluitend voor installaties met een koudemiddelinhoud van meer dan 3 kg. STEK-erkende bedrijven hebben de verplichting hun werkzaamheden in het logboek te vermelden. Zij kunnen ook een logboek verstrekken voor een bestaande installatie. De eigenaar/gebruiker blijft echter zelf voor het logboek verantwoordelijk.

Er zijn tal van mogelijkheden, neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.