Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Branches

 
Bouter Koel- en vriestechniek heeft een zeer breed programma aan koel- en vrieskasten, koel- en vriescellen en opslagsystemen. De koel- en vriescellen met installaties voldoen aan alle eisen die we moeten stellen op gebied van duurzaamheid, optimaal energieverbruik, hygiëne en HACCP. Samen met onze partners zijn wij u graag behulpzaam bij het uitwerken van uw plannen en het plaatsen van de inrichting. Wij zijn actief in de volgende branches:

Horeca
Horeca-ondernemers maken lange dagen en moeten ontzorgd worden, zodat ze in ieder geval geen omkijken hebben naar hun apparatuur. De kwaliteit moet goed zijn en de prijs acceptabel. Het zwevende opslagsysteem: optimale besparing op alle fronten en hygiënisch tot op de laatste centimeter.

Gezondheidzorg
De centrale keuken, de pantry-keuken, de spoelkeuken, het personeelsrestaurant en bezoekersrestaurant of plaza en de winkel zijn zeer belangrijke ruimtes in de gezondheidszorg. Bouter Koel- en vriestechniek heeft een breeds scala aan apparatuur om deze ruimtes in te richten.

Op elke afdeling is vaak een ruimte waarvan iedereen denkt dat die te klein is voor wat dan ook. Het zwevende opslagsysteem is dan een uitkomst. Uw medische instrumenten kunt u hygiënisch opbergen in speciale hangbakken die voorzien zijn van deksels. Omdat de schuifmodule niet werkt als er iets op de vloer wordt geplaatst, is optimale hygiëne, die in de wereld van de zorg zo belangrijk is, absoluut gewaarborgd.

Onderwijs
Deze branche kan worden opgedeeld in inrichting van leerlingen- en studentenrestaurants waar lunches worden genuttigd en inrichting van praktijklokalen voor consumptieve technieken, zorg en welzijn of horeca en toerisme. Voor de keuken achter het restaurant is er een programma aan koel- en vrieskasten, koel- en vriescellen en opslagsystemen. Voor het restaurant is er een programma gekoelde uitgiftevitrines. Voor de praktijklokalen is er een programma koel- en vrieskasten. Ook in deze branche is het hygiënische, zwevende opslagsysteem een uitkomst voor kleine ruimtes.

Bedrijfscatering
De centrale keuken en het personeelsrestaurant zijn zeer belangrijk voor de bedrijfscatering. Het nuttigen van een gezonde lunch of maaltijd is tegenwoordig geen overbodige luxe en is een vast onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. De lunch moet gezond en betaalbaar zijn. Met de CaterTech apparatuur kunnen wij ruimschoots aan deze voorwaarden voldoen.

Slagerijen en viswinkels
Er is een CaterTech programma aan koel- en vrieskasten speciaal geschikt voor de slagerij en viswinkel branche. Daarnaast zijn er gekoelde werkbanken en saladières. Het programma heeft een zeer concurrerende prijs/kwaliteitverhouding. Wij rekenen het u graag voor.

Tankstations
Het “take away” pakket is niet meer weg te denken uit het tankstation. De verkoop van food levert een flinke bijdrage aan de winstmarge en is een vast onderdeel van ieder tankstation. De volgende CaterTech apparatuur is perfect voor deze branche: koel- en vrieskasten, koel- en vriescellen en opslagsystemen. Tevens is er een programma gekoelde uitgiftevitrines.

Interieurinrichting
Bouter Koel- en vriestechniek werkt nauw samen met interieurbouwers die zich hebben toegelegd op inrichting van restaurants. Deze bedrijven voorzien uitgiftecounters van CaterTech onderbouwapparatuur, zoals gekoelde werkbanken en flessenkoeling. Daarnaast worden de uitgiftemeubelen uitgerust met CaterTech gekoelde uitgiftevitrines. Deze vitrines zijn in verschillende hoogtes leverbaar.