Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Kleinschalig Wonen

De woonvorm 'Kleinschalig Wonen' is volgens de politiek één van de oplossingen om de stijgende kosten van de gezondheidszorg door vergrijzing tegen te gaan. Deze woonvorm is geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals ouderen, gehandicapten en probleemjongeren. Het concept van Kleinschalig Wonen is inmiddels wel bekend. Een woonruimte met daarin een woonkamerfunctie, een keuken en slaapkamers. Het appartement is meestal geschikt voor 8 tot 10 bewoners. Iedere bewoner beschikt over een eigen slaapkamer met badkamer. De woonkamer en keuken zijn gemeenschappelijk.
Een team van specialisten binnen Bouter B.V. heeft, speciaal voor het Kleinschalig Wonen concept, een woongroepkeuken ontwikkeld. Deze woongroepkeuken is afwijkend van de gebruikelijke huishoudelijke keuken die we thuis hebben. De Bouter woongroepkeukens zijn doordacht. Er wordt gebruik gemaakt van degelijke, duurzame materialen met een lange levensduur. De apparatuur die wordt toegepast is semi-professionele apparatuur. Door de keuze van deze apparatuur kunnen op een snelle wijze maaltijden worden bereiden en kan de afwas snel worden gereinigd. Uiteraard is veiligheid het belangrijkste in de woongroepkeuken. Ook hier is aandacht aan besteed.

Onderstaand vindt u onze brochure waarin wij de door ons ontworpen modules beschrijven en waarin u meer informatie vindt over de overige diensten die wij leveren op het gebied van Kleinschalig Wonen.