Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Plaza / ontmoetingsruimte

Het Bouter-Plaza-Concept is door een team van specialisten ontwikkeld voor met name verzorgings- en verpleeghuizen. Met enkele aanpassingen kan het concept ook worden toegepast in ziekenhuizen, serviceflats, jongerenopvang en revalidatiehuizen.
 
Het Bouter-Plaza-Concept creëert een centrale ontmoetingsplaats voor bewoners, bezoekers, werknemers en omwonenden. Juist in verzorgings- en verpleeghuizen moet het begrip “gezelligheid” een belangrijk thema zijn. De plaza heeft een grote aantrekkingskracht. Door de mix van de gebruikers van de plaza ontstaat een informele sfeer. Hierdoor wordt de Plaza een gezellige ontmoetingsplaats. Voor familie en kennissen is een bezoekje afleggen heel gezellig, zodat men gauw eens een keertje extra komt. De bewoners zelf hebben veel meer sociale contacten. Mede hierdoor wordt het verblijf voor de bewoner aangenamer.
 
Op de Plaza kan men gezamenlijk ontbijten, lunchen of dineren. In de koffiehoek wordt een cappuccino gebruikt, in het bibliotheekgedeelte kan aan de leestafel de krant worden gelezen. In het internetcafé kan met de familie worden gechat of gemaild. Aan de bar kan een drankje worden besteld. De receptionist met de open receptiebalie is er voor vragen en in de winkel worden de dagelijkse boodschappen gehaald. Er zijn zelfs ideeën om een kooktheater aan het concept toe te voegen. Al met al geeft de Plaza een gezellige drukte. Bouter B.V. heeft vele Plaza’s ingericht. We laten u graag in de praktijk zien wat de mogelijkheden zijn.