Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Grootkeukeninrichting

Grootkeukentechniek is meer dan het alleen maar leveren van de benodigde apparatuur. Een goed, gedegen advies is van groot belang voor de organisatie van de keuken. Een optimale verdeling van apparatuur, alsmede een uitgekiende routing, bieden meerdere voordelen. Naast de verhoging van het werkplezier is kostenbesparing het belangrijkste voordeel. Een efficiënte indeling en de juiste keuze van kwaliteitsapparatuur zijn nodig voor een optimaal rendement. En u weet: kwaliteit betaalt zich uit.
 
Grootkeukeninrichtingen
 
 
Küppersbusch - Duitse nauwgezetheid
De 850 Premium-Lijn van het Küppersbusch grootkeukenprogramma is met name geschikt voor productiekeukens in de gezondheidszorg en grote instellingen zoals penitentiaire inrichtingen en kazernes. Ronde of rechthoekige kookketels zijn er met een capaciteit van 40, 60, 80, 100 en 150 liter in een elektrische-, stoom- of gasuitvoering. Kantelbare uitvoering, roerwerk of terugkoeling behoren tot de standaardmogelijkheden. Met specifieke eisen en grotere capaciteiten kan rekening gehouden worden. De onderbouw is voorzien van een hygiëne-uitvoering. Alle binnenhoeken zijn rond afgewerkt. Hogedruk brassières, keramische kooktafels met pan-detectie en inductiekooktafels zijn standaard in het programma opgenomen. Voor de kleinere keukens is de Combi-Lijn uitermate geschikt.
Küppersbusch
 
Premium Line 850 mm
Premium Line 850 mm
Combi Line 750 mm
Combi Line 750 mm
Garautomaten
Garautomaten
 
Vario Ruhrwerkskessel
Vario Ruhrwerkskessel
KCI Touch Panel
KCI Touch Panel
Palmarium
Palmarium
 
 
 
CaterTech
CaterTech levert een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur en een diepte van 600, 700 en 900 mm. De elegante vormgeving van de apparatuur van deze lijn is gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit. Het afwerkingniveau is gebaseerd op betrouwbaarheid, veiligheid, hygiëne en gebruikersgemak. De roestvrijstalen bovenbladen hebben een dikte van 1.2 mm en zijn afgewerkt in een Scotch Brite finish. De apparatuur wordt gekoppeld door middel van roestvrijstalen koppelstrips. Veel van de modellen en functionaliteiten zijn tevens leverbaar als een zogenaamde drop-in uitvoering. Deze drop-in apparatuur kan eenvoudig ingebouwd worden in roestvrijstalen werkbladen, granieten- of composietbladen. Met de drop-in lijn creëert u uiterst hygiënische werkbladen zonder naden (HACCP proof). Vanzelfsprekend is alle apparatuur voorzien van de CE-markering. Investeren in CaterTech is investeren in werkplezier voor vele jaren.
CaterTech logo
 
600-lijn
600-lijn
700-lijn
700-lijn
900-lijn
900-lijn
 
Combi-steamers
Combi-steamers
Grootkeukenmeubilair
Grootkeukenmeubilair
Koeling Plusline
Koeling Plusline
 
Magazijnstellingen
Magazijnstellingen
Vaatwasmachines
Vaatwasmachines
Vitrines
Vitrines
 
 
 
Rational
De Rolls-Royce onder de combi-steamers is uiteraard Rational. De Rational-technologie staat voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid alsmede maximale veelzijdigheid in het gebruik en vooral zeer eenvoudige bediening. Met de CombiMaster is de dagelijkse routine in de keuken voor u geen probleem. Met de vijf bereidingstechnieken hete lucht, stoom, combi, vario-stoom en Finishing® beschikt u over de grenzeloze veelzijdigheid van de Rational CombiMaster. Bakken, braden, grillen, stomen, stoven, blancheren, pocheren en nog veel meer, alles in één apparaat.
Rational
 
CombiMaster Plus
CombiMaster Plus
SelfCooking Center Whitefficiency 5Senses
SelfCooking Center Whitefficiency 5Senses