Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Bouter breidt haar producten en diensten uit!

07-01-2016 17:00
Sinds 6 juli 2015 is Bouter B.V. onderdeel van Sligro Food Group Nederland. Tevens zijn de bedrijven WKE Products B.V. uit Helmond (leverancier koel- en vriescellen) en Veld Service B.V. uit Assen (servicebedrijf grootkeukenbranche) per 1 januari 2016 geïntegreerd in Bouter B.V. en opereren vanaf die datum onder deze naam.

WKE Products B.V. en Veld Service B.V. zijn, net als Bouter B.V. 100% dochtermaatschappijen van CaterTech B.V., dat afgelopen zomer is overgenomen door Sligro Food Group Nederland B.V. Onze werkmaatschappijen gaan als een zelfstandig onderdeel van Sligro Food Group verder, maar om meer duidelijkheid te scheppen, een groter bereik te creëren en ons sterker in de markt te kunnen profileren is besloten alle onderdelen van CaterTech B.V. samen te voegen onder de naam van de grootste dochtermaatschappij Bouter B.V.

Voor u als relatie of leverancier verandert er niets. Wij worden onderdeel van Sligro Food Group, maar blijven een zelfstandig opererend bedrijf. Onze contactpersonen met contactgegevens blijven ongewijzigd. Alle rechten en plichten met u als relatie/leverancier zijn overgenomen binnen Bouter B.V.

Binnenkort kunt u profiteren van een nog uitgebreider aanbod van producten en diensten, en allemaal onder dezelfde naam!

Om u een beeld te geven, vindt u hieronder de indeling per januari 2016:
•Bouter Projecten, Zoetermeer
•Bouter Service, Assen
•Bouter Koel- en vriestechniek, Helmond

Wij hebben er alle vertrouwen in onze prettige samenwerking in het nieuwe jaar voort te kunnen zetten!
Bouter breidt haar producten en diensten uit!