Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Succesvol bedrijfsrestaurant voor a.s.r. na renovatie

27-08-2015 10:43
Eind februari van dit jaar heeft Bouter het hoofdkantoor van a.s.r. in Utrecht voorzien van een nieuw bedrijfsrestaurant. De medewerkers van a.s.r. zijn ronduit enthousiast over hun nieuwe bedrijfsrestaurant, genaamd ‘The Market’. Door middel van gekoelde uitgiftemeubels kunnen zij genieten van een vernieuwd assortiment; gezonde salades, diverse belegde broodjes en verse sappen en smoothies.

Voor warme snacks en mediterrane gerechten kunnen de medewerkers van a.s.r. terecht in de mediterrane corner. Deze corner is voorzien van warmhoudplaten, een saladière, pizzaoven, dubbele paninigrill en afzuigkap. Door de aanwezige front cooking apparatuur kunnen zij ook kiezen voor heerlijke vers bereide maaltijden. De uitgiftemeubelen zijn gebaseerd op het ontwerp van Team V architecten, uitgevoerd in Corian in combinatie met gerookt eiken fineer.

Voor gekoelde producten, zoals frisdrank, desserts en beleg, zijn vier wandkoelmeubels met rolluik en glasdeuren geplaatst. De melkdispensers, soepmeubel, condimentenmeubel en kassameubel maken The Market compleet. a.s.r. en het cateringteam van Prorest, welke hier iedere dag de lekkere maaltijden verzorgt, kunnen met meer dan 1.000 bezoekers per dag spreken van een geslaagd concept.

Naast The Market heeft Bouter ook de apparatuur ten behoeve van de Coffee Corner mogen leveren.

Bouter en a.s.r. kijken terug op een prettige samenwerking!
Succesvol bedrijfsrestaurant voor a.s.r. na renovatie