Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Bouter op de Zorgtotaal

11-03-2015 14:15
Bent u benieuwd naar alle ontwikkelingen op het gebied van keukens in de zorg? Kom dan naar de Zorgtotaal beurs! Wij nodigen u van harte uit op onze stand waar wij onder andere ons Kleinschalig Wonen concept presenteren. De Zorgtotaal vindt plaats van 18 tot en met 20 maart 2015 in Jaarbeurs Utrecht. Voor een gratis toegangskaart kunt u zich registreren via deze link.

Naast de presentatie van ons Kleinschalig Wonen concept – welke bestaat uit semi-professionele apparatuur en welke geschikt is voor verschillende doelgroepen, zoals ouderen, gehandicapten en probleemjongeren – kunt u op onze stand ook terecht voor interactieve kookdemonstraties. Zo proeft u de heerlijkste gerechten welke bereid zijn op ‘steen’. Daarnaast laten wij u alle mogelijkheden zien van het VarioCooking Center van Frima en het nieuwe SelfCooking Center van Rational.

U vindt Bouter in hal 7 op stand nummer C067. De openingstijden van de Zorgtotaal zijn woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.
Bouter op de Zorgtotaal