De Haan Minerale Oliën B.V.

‘Het concept Tony’s Streetfood’

Petrol

TANKSTATION VAN DE TOEKOMST

Tankstation wordt horecagelegenheid

Petrol is een veranderende markt, met ons concept willen we de overtreffende trap in foodservice en gastvrijheid neerzetten

BP De Keizer Hank, een tankstation langs de A27 heeft een prachtig foodconcept neergezet. Dit horecaconcept verandert de beleving compleet, je waant je als gast niet meer in een tankstation maar in een American Diner. Bouter heeft de apparatuur voor dit concept mogen leveren, hierbij is gekozen voor een mooie horecalijn die voor personeel eenvoudig te bedienen is maar voor de gasten wel de juiste uitstraling verzorgd. Manager Food Service Harm Vermeulen heeft samen met ons deze apparatuur zorgvuldig geselecteerd en het eindresultaat mag er zeker zijn.

Harm Vermeulen – Manager Food Service

Harm is verantwoordelijk voor food service en koffie binnen De Haan Minerale Oliën. De Haan heeft 150 locaties in Nederland waarvan 90 bemand en 60 onbemand. Op alle bemande locaties wordt heerlijke koffie geserveerd, op 20 van de 90 kun je als gast genieten van een compleet foodservice concept in de vorm van een Haan Bakery of Tony’s Streetfood. Op ruim 40 locaties kun jij als gast naast koffie ook warme snacks nuttigen. Harm: ‘Twee en een halfjaar geleden zijn we gestart met het ontwikkelen van een concept waarmee we de toekomst in kunnen. Petrol is een veranderende markt, met ons concept willen we de overtreffende trap in foodservice en gastvrijheid neerzetten. Een concept waarmee we de toekomst in kunnen. Onderscheidend en anders waar onze gasten op alle momenten van de dag terecht kunnen. Voldoende zitgelegenheid en parkeerplaatsen nodigen uit tot een langer verblijf. Met goede koffie en vers bereide maaltijden creëren we een plek voor zakelijke afspraken, een fijne pauze of een werkplek’.

Samenwerken
is de sleutel

Toegevoegde waarde Bouter

Het draait om wie de meeste toegevoegde waarde biedt en meedenkt in de ontwikkeling

Twee jaar geleden is De Haan Minerale Oliën overgestapt naar Sligro. De samenwerking met Sligro is van toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van Tony’s Streetfood. Met name de horeca ervaring die Sligro heeft is hierin van grote waarde geweest. Als onderdeel van Sligro heeft Bouter hardware matig de juiste apparatuur geselecteerd. ‘Het draait om wie de meeste toegevoegde waarde biedt en meedenkt in de ontwikkeling’ aldus Harm. Eén van de uitgangspunten was ‘live cooking,’ waar de gerechten in het zicht van de gasten bereid wordt. De apparatuur moet daarnaast makkelijk te bedienen zijn voor de medewerkers. Met deze punten is de keuken samengesteld door een team van specialisten van Bouter.

Nieuwe keuken plannen?

Laat ons meedenken

Published:

Categories

test

1232